Witgoed reparatie

Het kapot gaan van uw Witgoed komt nooit op een gelegen moment. U heeft net even tijd gevonden om uw wassen te draaien of heeft een berg natte was voor de droger en dan stopt u apparaat er mee. Dat u Witgoed reparatie dan snel en goed gebeurd is enorm van belang. Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD en heb jarenlange ervaring in het repareren van Witgoed. Ik kan snel ter plekke zijn en vind het een uitdaging om uw witgoed weer aan de gang te krijgen. Ik haal hier voldoening uit en daarom ben ik voor u een betrouwbare partij voor uw witgoed reparatie. Mocht Witgoed reparatie economisch voor u niet meer rendabel zijn dan kunt u bij mij ook nieuw witgoed aanschaffen. In mijn showroom aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp kunt u ook eerst uw gewenste witgoed bekijken en kan ik u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Witgoed reparatie waar moet ik op letten

Onder witgoed vallen de Vaatwasser, Koelkast, Vriezer, Wasmachine en Wasdroger.  Om een klein beeld te krijgen waar u mee te maken kunt krijgen behandelen we hieronder twee storingen die vaak voorkomen.

Wasmachines:
Wasmachines gaan gemiddeld 2500 wasbeurten mee en dan zijn over het algemeen de belangrijkste onderdelen versleten. Witgoed reparatie is dan vaak ook niet meer van toepassing. Economisch gezien is het dan slimmer om een nieuwe aan te schaffen. Grootste probleem is vaak dat er zeepresten blijven zitten in wasmachines. Deze zeepresten kunnen tussen de water afdichtende delen gaan zitten. Hierdoor kan er vocht komen bij onderdelen die niet tegen vocht kunnen. Uiteraard zullen deze onderdelen het op termijn gaan begeven en vaak komt er ook een vervelende geur uit uw wasmachine. Witgoed reparatie kan dan vaak nog een oplossing zijn door het vervangen van deze delen en het reinigen van uw wasmachine. Af en toe een kookwas kan er overigens voor zorgen dat er verminderd zeepresten achterblijven in uw wasmachine.

Vaatwasser
In de Witgoed reparatie zien we vaak bij de vaatwasser de naar beneden vallende deur. Hier komt vaak bij dat de deur niet goed meer sluit. Dit betreft vaak een defect remsysteem. Door te intensief gebruik ontstaat er vaak een scheur in de kunststof rem waardoor de deur met opengaan niet meer geremd wordt en openvalt. Dit gaat vaak zo snel dat de deur ontwricht en niet meer goed sluit.

Witgoed reparatie en KMD

Als u mij inschakelt voor uw witgoed reparatie bent u verzekerd van een betrouwbare partij met veel kennis. Mijn voorrijkosten zijn EUR 40,-. Hier is het eerste onderzoek bij inbegrepen. Daarmee ben ik scherp geprijsd. Is reparatie niet meer mogelijk en schaft u een nieuw apparaat aan bij mij dan trek ik de voorrijkosten van uw aanschafprijs af. U kunt contact met mij opnemen en ik zal op zo’n kort mogelijke termijn bij u zijn om er alles aan te doen om uw witgoed te repareren.