Koelkast reparatie bij KMD

Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik heb jarenlange ervaring in het repareren van witgoed en dus ook Koelkast reparatie. Hierdoor heb ik veel expertise opgebouwd. Als uw koelkast kapot is dan kunt u tussen 8.00 uur en 20.00 uur mij bellen en zal ik zo snel mogelijk bij u zijn om uw koelkast te repareren. Ik weet als geen ander dat uw koelkast bederfelijke waar bevat. Ik zal er daarom alles aan doen om snel tot koelkast reparatie over te gaan zodat er niks bederft. Voor het repareren van uw koelkast reken ik scherpe voorrijkosten van EUR 40,-. dit is inclusief het eerste onderzoek.  Om u een beeld te geven wat er met uw koelkast kan gebeuren vindt u hieronder een voorbeeld.

Koelkast koelt te weinigkoelkast reparatie plaatje

Hier kunnen diverse oorzaken aan te grondslag liggen. Koelkast reparatie is niet altijd direct nodig. Één van de belangrijkste oorzaken is het nieuw gebruikte gas Isobutaan R600a. Kleine afwijkingen in hoeveelheid of druk kunnen problemen veroorzaken. De hoeveelheid gas is nog maar 20% t.o.v. een aantal jaren geleden. Afstelling luistert dus nauw. Minder gas moet dezelfde koeling realiseren. Dit is ook de reden dat ons advies is om bij een moderne koelkast na verhuizen de koelkast 24 uur niet aan te sluiten zodat het gas weer op de juiste plek zit. Als u bovenstaande problemen ondervind dan is het verstandig een specialist in te schakelen als KMD en is koelkast reparatie meestal verstandig om te doen.

Naast dit probleem kan ijsvorming ook ervoor zorgen dat uw koelkast of vriezer onvoldoende koelt. Dit klinkt gek maar ik zal uitleggen waarom dit is. IJs isoleert en als er ijsafzetting in uw koelkast of vriezer zit, dan kan uw koelkast geen warmte opnemen om te verdampen en zodoende kou te realiseren. Gevolg is dus dat uw vriezer onvoldoende vriest of uw koelkast onvoldoende koelt. Koelkast reparatie is niet direct nodig. Met het verwijderen van het ijs is het probleem vaak verholpen.

 

Koelkast reparatie door KMD

Ik heb een jarenlange ervaring en daardoor veel expertise op het gebied van koelkast reparatie. Ik ben daarom een betrouwbare partij om in te schakelen. Ik zorg dat ik zo snel mogelijk ter plaatse ben om uw koelkast te repareren. In sommige gevallen is reparatie niet meer mogelijk of economisch niet meer verstandig om te doen. U kunt dan bij mij een nieuw apparaat aanschaffen. In dit geval zal ik de berekende voorrijkosten van uw aankoopbedrag afhalen. In mijn showroom aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp vindt u mijn modellen en kan ik u van advies voorzien.