Witgoed kopen bij KMD

Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. KMD is een specialist op het gebied van verkoop en reparatie van witgoed. Bij mij kunt u terecht voor de volgende producten:

Ik heb een groot assortiment, mede hierdoor kunt u altijd bij mij terecht als u witgoed wilt kopen. Ik verkoop apparaten van de merken Bosch, Siemens en Beko. Uit ervaring wet ik dat het kopen van witgoed meestal haast heeft en dat u niet zit te wachten op lange levertijden voor de producten. Bij mij zijn de meeste apparaten direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn alle apparaten te bezichtigen in mijn showroom en kan ik u voorzien van professioneel advies.

Verschillende soorten witgoed kopen bij KMD

Zoals eerder is genoemd kunt u bij mij terecht als u verschillende soorten witgoed wilt kopen. Hieronder zal kort beschreven worden welke merken en types vaatwassers, wasmachines en wasdrogers verkocht worden bij KMD.

witgoed kopen plaatje 2

  • Vaatwassers
    • Ik verkoop zowel inbouw als vrijstaande vaatwassers van de merken Bosch, Siemens en Beko. De vaatwassers van Siemens zijn van hoog waardige kwaliteit, dit komt onder andere door de innovatie van technologie die Siemens gebruikt voor haar apparaten. Ik heb een uitgebreid assortiment aan duurzame vaatwassers van Bosch. Deze vaatwassers zijn zeer zuinig en maken minimaal gebruik van water en energie. De vaatwassers van Bosch worden hierdoor ook vaak uitgeroepen tot testwinnaar. Ook de vaatwassers van Beko zijn erg energie besparend, Beko beschikt over vaatwassers met het energie label A++ en A+++. Beko zit in het lagere prijssegment.
  • Wasmachines
    • Ik verkoop wasmachines van het merk Bosch. In mijn assortiment hebben de 6, 7, 8, en 9 kg witgoed kopen plaatje 3uitvoeringen. Bij mij kunt u dus altijd terecht als u op zoek bent naar een wasmachine, of het nu gaat om een grote of kleine wasmachine. De wasmachines van Bosch beschikken over verschillende energie labels. Dus ook als u opzoek bent naar een zuinige wasmachine (A+++) bent u bij mij aan het goede adres.
  • Wasdrogers
    • Wasdrogers met warmtepomp van het merk Bosch uit de Exclusiv line. Dit is een exclusieve lijn die uitgerust is met bijzonder extra’s. Zo hebben de wasdrogers chromen designdetails en beschikken ze over extra geluidsisolatie. Warmtepomp drogers zijn moderne en technisch vooruitstrevende drogers. De condensdrogers van Bosch zijn bewezen zeer betrouwbaar. Wasdrogers van uit de Exclusiv line worden enkel alleen verkocht bij gecertificeerde verkooppunten. Ik ben getraind en gespecialiseerd om deze wasdrogers te verkopen.