Koelkast reparatie in Haarlem

Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik ben een specialist op het gebied van Witgoed reparatie en het installeren van keukenapparatuur. Ik ben gevestigd in Hoofddorp. Hierdoor wordt ik ook veel ingeschakeld voor koelkast reparatie in Haarlem.Ik heb een jarenlange ervaring en daardoor veel expertise opgebouwd. Hierdoor ben ik een betrouwbare partij om in te schakelen voor uw koelkast reparatie in Haarlem. U kunt mij bereiken tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Ik zal dan zo snel mogelijk bij u zijn. Ik snap dat u koelkast bederfelijke waar bevat en zal er daarom alles aan doen om uw koelkast te repareren. Om een beeld te geven wat er met uw koelkast kan gebeuren vindt u hieronder enkele voorbeelden.

De compressor draait niet

De compressor zit aan de achterkant van de koelkast. Het ziet er uit als een soort zwarte pot. Als u uw hand hierop legt dan is voelbaar of de compressor het doet. Als dit niet het geval is, is vaak de thermostaat defect. In dit geval is het handig om specialist als mij in te schakelen voor koelkast reparatie in Haarlem.

DeurrubbersKoelkast reparatie in Haarlem plaatje

De rubbers van uw koelkast moeten regelmatig worden schoongemaakt. De rubbers van uw koelkast zijn gemaakt van zacht PVC. Er zijn inmiddels europese regels  waar zacht PVC uit mag bestaan vanuit milieu oogpunt. Er mogen geen PCB’s en chloor in verwerkt worden. Hierdoor kunnen deze rubbers minder goed tegen vet resten en oliën. De rubbers worden daardoor sneller hard en gaan scheurtjes vertonen. Maakt u ze regelmatig schoon dan vertraagd u in ieder geval dit proces. Koelkast reparatie in Haarlem is nodig als uw rubbers hard zijn en scheurtjes gaan vertonen. Er kan nu namelijk koude lucht ontsnappen uit uw koelkast. De koelkast gaat hierdoor meer energie verbruiken en zal minder koud zijn.

Koelkast reparatie in Haarlem door KMD

Ik ben gevestigd in Hoofddorp en wordt daardoor veel ingeschakeld voor koelkast reparatie in Haarlem. Ik heb veel ervaring en expertise op dit gebied. Ik krijg veel energie als ik uw koelkast reparatie in Haarlem dermate snel doe dat de waren in uw koelkast behouden blijven. Als u mij belt voor koelkast reparatie in Haarlem dan reken ik EUR 40,- voorrijkosten dit is inclusief het eerste onderzoek. Dit is scherp geprijsd in deze markt. Mocht het zo zijn dat uw koelkast niet meer te repareren is dan kunt u bij mij een nieuwe aanschaffen. Ik zal dan de berekende voorrijkosten van uw aanschafprijs afhalen. Kortom is uw koelkast stuk dan ben ik de partij om in te schakelen.