Vaatwasser kopen

Een vaatwasser kopen is vaak iets wat Vaatwasser kopen plaatje 1snel moet gebeuren aangezien u geen zin heeft om weken lang zelf de afwas te doen. Echter is het voor veel mensen lastig om de juiste de keuze te maken aangezien er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van vaatwassers. Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik ben gespecialiseerd in vaatwassers zowel reparatie als verkoop. Aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp heb ik een ruim assortiment aan vaatwassers. Ik help u dan ook graag met advies op maat zodat u de juiste keuze maakt. Ik heb een uitgebreid aanbod van de merken Bosch, Siemens en Beko. Alle modellen kunt u komen bekijken in mijn showroom waar ik u tevens kan voorzien van advies. Om u alvast op weg te helpen bij uw keuze heb ik verschillende punten onder elkaar gezet waar u op moet letten als u een vaatwasser gaat kopen.

1.      Inbouw- of vrijstaande vaatwasser

Er zijn zowel inbouw als vrijstaande vaatwassers. Een inbouwvaatwasser wordt gedeeltelijk of helemaal in het interieur van de keuken gebouwd. Vrijstaande vaatwassers zijn helemaal afgewerkt en kan u naast de keuken plaatsen. Over het algemeen zijn inbouwvaatwassers duurder omdat deze vaak een wat complexere constructie hebben.

Vaatwasser kopen plaatje 2

2.      Afmetingen en het aantal couverts

Bij het kopen van een vaatwasser is het belangrijk dat u op de maat let. Vaatwassers zijn er in allerlei verschillende maten. Daarnaast is het belangrijk dat u weet hoeveel couverts er in de vaatwasser kunnen. Een couvert is een set eetgerei voor 1 persoon, dit is vaak een glas, bord, beker, kom en bestek. Als u een vaatwasser gaat kopen is het dus belangrijk dat u nadenkt hoe groot deze moet zijn.

3.      Verschillende modellen

Zoals hierboven al is genoemd zijn er ontzettend veel verschillende modellen vaatwassers en deze verschillen ook allemaal in prijs. Een vaatwasser kan tussen de €300 en €2000 euro kosten. Over het algemeen zijn Bosch en Siemens de merken die het beste gewaardeerd worden. Echter moet u verder kijken dan alleen het merk. Bij het kopen van een vaatwasser moet u ook letten op de prestaties en de prijzen want deze kunnen erg verschillende per model. Ik heb verschillende modellen van het merk Bosch, Siemens en Beko op voorraad.

4.      Energieverbruik

Het laatste punt waar u op moeten letten bij een vaatwasser kopen is het energieverbruik. De laatste jaren is het verbruik van alle vaatwassers eens stuk lager geworden. Toch zit er nog veel verschil tussen de verschillende modellen. Een vaatwasser die weinig energie verbruikt kan in de aankoop wat duurder zijn maar vaak wordt dit bedrag snel weer terug verdiend op de energiekosten.