Wat onze klanten zeggen

Plaatsen inbouw vaatwasser

10-05-2017 – Anoniem

Kleijn Montage is een topbedrijf! Ik zocht een monteur die mijn oude vaatwasser zou verwijderen en de nieuwe kon plaatsen. Marko stond direct voor mij klaar, tegen een aantrekkelijk tarief. Ik heb de afspraak tot twee maal toe wegens omstandigheden moeten verzetten. Marko had beide keren al klussen opzijgezet maar bleef vriendelijk en flexibel. Uiteindelijk moest ik zelfs afzeggen en daar deed hij (terwijl het contact via werkspot hem wel geld kost) totaal niet moeilijk over. In een woord geweldig. Ik kan hem aan iedereen aanraden, alleen al om deze ervaring.

gasfornuis kraan vervangen

28-04-2017 – Nerrida Dempster

Marko was zeer professioneel, beleefd, precies op tijd, snel en duidelijk om te communiceren. Het werk was uitstekend uitgevoerd. Voor de volgende klus zal ik hem weer inhuren.

Kraan vaatwasser aansluiten

12-02-2017 – Anoniem

Marko was mooi op tijd met nog een collega.
Het duurde wat langer omdat we de watertoevoerafsluiting niet konden vinden (dit lag niet aan Marko!) maar toen deze eenmaal dicht was, was de klus binnen 5 minuten uitgevoerd (kraanaansluiting voor vaatwasser).
De aansluiting zelf heb ik nog niet kunnen testen maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed zal zijn.

Reparatie vaatwasser

06-02-2017 – Laura Monsuur

Snelle service en de vaatwasser draait weer als een zonnetje.

Inbouwen Bosch PCP615C90N gaskookplaat in een Bribus keukenblok

27-10-2016 – Charles van Trappen

Snelle communicatie, stipt op tijd kwam Marko bij mij thuis en hij had ondanks wat tegenslagen (er moest een plank uit het kastje verwijderd worden, en niet alle gaten in de kookplaat zaten op een bereikbare plek) heeft hij de klus in no time geklaard. Na het installeren van mijn gaskookplaat heeft hij ook nog even de combi-magnetron terug geplaatst zonder daar moeilijk over te doen. Prima service, aanrader! Ik ga hem zeker in de toekomst vaker vragen voor dit soort klussen.

Siemens combi magnetron/oven verplaatsen en monteren

29-06-2016 – Margriet Koedooder

Marko reageerde snel, is erg professioneel en heeft de klus perfect gedaan. Ik ben erg tevreden over Marko en kan hem zeker aanraden.