Wasdroger reparatie

Wasdrogers zijn redelijk storingsgevoelige apparaten. Doordat er warmte bij komt kijken is het niet verstandig om zonder kennis zelf aan wasdrogers te gaan sleutelen. Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van wasdroger reparatie. Naast wasdroger reparatie ben ik ook specialist op het gebied van overig witgoed repareren en het installeren van keukenapparatuur. Heeft u te maken met wasdroger reparatie dan kunt u mij bellen tussen 08.00 uur en 20.00 uur. Ik zal er dan alles aan doen om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Ik begrijp het heel goed dat het behoorlijk vervelend is dat uw planning in de soep loopt door een stuk apparaat en wil u graag hiervan verlossen. Om een beeld te geven welke vormen van wasdroger reparatie ik tegenkom geef ik hieronder een aantal voorbeelden.

De droger doet helemaal niet meer.

Voordat u over gaat tot het bellen van KMD voor wasdroger reparatie is het goed om eerst te testen of er wel spanning op het apparaat staat. Het meest makkelijke om te controleren is of de stekker in het stopcontact zit. Het kan ook zijn dat er een kabelbreuk in uw snoer zit of dat het aan uw stopcontact ligt. Probeer dus eerst meerdere stopcontacten. Het wordt wat lastiger om zelf te repareren als de deurschakelaar defect is. Ook de thermische zekering kan er voor zorgen dat uw wasdroger helemaal geen teken van leven meer geeft. In de laatste twee gevallen kunt u mij heel goed inschakelen voor wasdroger reparatie. Over het algemeen heb ik uw wasdroger dan weer snel aan de gang.

De verwarming doet het nietwasdroger reparatie plaatje

Als de wasdroger niet meer verwarmt kunnen daar meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Allereerst is het van belang om te controleren of het filter, de afvoerslang of het rooster verstopt zit. Er lijkt niet een direct verband met de verwarming, maar als eerder genoemde zaken verstopt zitten schakelt de thermische beveiliging in en verwarmt uw wasdroger niet meer. In dit geval is het euvel eenvoudig te verhelpen. Het kan ook een elektrische storing zijn van de thermische beveiliging, de bedrading of een defect elektrisch component. Als dit het geval is dan is het echt verstandig een specialist als mij in te schakelen voor wasdroger reparatie. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet verstandig om zelf aan deze onderdelen te sleutelen gezien het brandgevaar wat hieruit voort kan komen.

Wasdroger reparatie bij KMD

Ik heb jarenlange ervaring met het repareren van Witgoed en dus ook wasdrogers. Ik heb hierdoor veel expertise opgebouwd en ben daarom de partij om in te schakelen. Mijn voorrijkosten zijn met EUR 40,-(dit is inclusief het eerste onderzoek) scherp. Daarnaast is het zo dat als u wasdroger niet meer te repareren is of dat het economisch niet meer slim is om te repareren du bij mij een nieuwe kunt aanschaffen. Ik haal dan de eerdergenoemde voorrijkosten van de aanschafprijs af. In onze showroom aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp kunt u mijn voorraad bewonderen. Als u mij van te voren belt als u langskomt ben ik er ook om u van een deskundig advies te voorzien.