Witgoed reparatie Hoofddorp

Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik ben gevestigd in Hoofddorp. Hierdoor wordt ik veel ingeschakeld voor Witgoed reparatie in Hoofddorp en omstreken. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel expertise opgebouwd op het gebied van witgoed reparatie in Hoofddorp. Heeft u een storing in uw witgoed dan kunt u mij doordeweeks tussen 8 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds bellen. Ik zorg dat ik zo snel mogelijk bij u ben en zal er alles aan doen om uw witgoed zo snel als mogelijk weer aan de praat te krijgen. Mijn voorrijkosten zijn EUR 40,- (dit is inclusief het eerste onderzoek). Dit is scherp geprijsd in de markt. Mocht het zo zijn dat uw witgoed niet meer te repareren is dan kunt u bij mij een nieuw apparaat aanschaffen. Mijn showroom is gevestigd aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp. Ik haal de eventueel berekende voorrijkosten van uw aanschafprijs af.

Veel voorkomende Witgoed reparatie in Hoofddorp

Ik ben al jaren actief op het gebied van Witgoed reparatie in Hoofddorp. Hieronder beschrijf ik een aantal veelvoorkomende storingen die we veel in Hoofddorp tegenkomen.

De Trommel van de wasmachine draait niet meer:
Als ik wordt ingeschakeld voor Witgoed repareren in Hoofddorp heeft het overgrote deel te maken met een storing aan de wasmachine. Wasmachines worden in huishoudens intensief gebruikt en zijn daardoor behoorlijk aan slijtage onderhevig. Vaak zie ik bij deze vorm van Witgoed reparatie een trommel van een wasmachine die niet meer draait. In dit geval zijn vaak de koolborstels van het Witgoed versleten. Bel snel KMD uit Hoofddorp voor reparatie, want deze storing is prima te verhelpen. Koolborstels zijn twee stiften van Koolstof waar stroom doorheen gaat. Wanneer de achterwand van de wasmachine verwijderd wordt kan de motor vaak gedemonteerd worden. Hierna kan ik dan de koolborstels vervangen en is de storing over het algemeen verholpen.

Vaatwasser was niet meer schoon:
Een andere vorm van Witgoed reparatie in Hoofddorp is de vaatwasser die niet meer schoon wast. Niets is frustrerender dan een vaatwasser die zijn programma heeft afgedraaid en u een niet schone vaat aantreft. Helaas komt deze vorm van witgoed reparatie veel voor in Hoofddorp. Het fijne is wel dat deze storing prima te verhelpen is en het een storing is waar u mij zeker voor kan inschakelen. Deze storing heeft vaak te maken met gaatjes van de sproeiarmen die verstopt zijn. Door de gaatjes open te maken en daarna even te laten sproeien is de verstopping verholpen. Vaak zijn eierschillen, tarwekorrel of verpakkingsmateriaal de oorzaak van de verstopping. Het kan ook zijn dat de afvoerpomp vast zit.

Witgoed reparatie in Hoofddorp door KMD:

Ik ben gevestigd in Hoofddorp. Ik kan daardoor over het algemeen snel ter plekke zijn als ik word ingeschakeld voor Witgoed reparatie in Hoofdorp. Ik heb scherpe voorrijkosten van EUR 40,- (dit is inclusief het eerste onderzoek). Mocht uw witgoed niet meer te repareren zijn en u kiest voor het opnieuw aanschaffen bij KMD dan haal ik deze voorrijkosten van het aankoopbedrag af. Heeft u een storing? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.