Witgoed reparatie Haarlem

Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik ben gevestigd in Hoofddorp. Om de voorrijkosten bij Witgoed reparatie scherp te houden kies ik er bewust voor om witgoed te repareren in Hoofddorp en omgeving. Hier is Haarlem ook onderdeel van. Zodoende kan ik ook op redelijk korte termijn bij u zijn als u Witgoed met een storing heeft. Ik heb jarenlange ervaring met Witgoed reparatie in Haarlem. Door deze ervaring heb ik veel expertise opgebouwd. U bent er hiermee van verzekerd dat al het mogelijke gebeurd om uw Witgoed te repareren. U woont in Haarlem en wil u Witgoed laten repareren dan ben ik de partij om in te schakelen. Mocht het repareren van uw witgoed echt niet meer mogelijk zijn dan kunt u bij mij een nieuwe apparaat aanschaffen. We halen dan de voorrijkosten van EUR 40,- (dit is inclusief het eerste onderzoek) van uw aanschafprijs af. In onze showroom aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp kunt u al mijn apparaten bekijken en kan ik u ook van een goed advies voorzien.

Witgoed reparatie in Haarlem meest voorkomende storingen

Wasdroger:
Een wasdroger is een apparaat met een verwarmingselement. Bij deze vorm van Witgoed reparatie is het daarom van belang een specialist in te schakelen. Gaat u met te weinig kennis de Wasdroger repareren dan begeeft u zich op glad ijs met eventueel brandgevaar tot gevolg. Veel voorkomend probleem is dat het lampje van de pluizenzeef blijft branden. Als na het schoonmaken van de pluizenzeef het lampje blijft branden zijn vaak de kanalen verstopt met stof. Het is van belang om deze schoon te maken aangezien het verwarmingselement nu minder gekoeld wordt. Uw apparaat kan nu te warm worden. Een specialist inschakelen voor uw Witgoed reparatie in Haarlem is daarom een verstandige keuze.

Koelkast:
Bij Witgoed reparatie in Haarlem zie ik bij koelkasten vaak de ijsvorming op de achterwand van de koelkast. Vaak zorgt een defect deurrubber voor het aanzuigen van lucht van buiten de koelkast. Het vocht in deze lucht condenseert vaak in de koelkast en deze condens hecht zich aan de achterwand en bevriest. Deze vorm van Witgoed reparatie in Haarlem is vaak eenvoudig te verhelpen. Het kan in dit geval ook zo zijn dat uw koelkast versleten is. Het koeltechnische gedeelte of het filtersysteem is dan verstopt. Witgoed reparatie is in dit geval vaak een te dure oplossing. Een nieuwe koelkast voor uw woning in Haarlem is dan vaak de beste oplossing.

Witgoed reparatie Haarlem en KMD

Ik heb veel ervaring met het repareren van Witgoed in Haarlem. Ik ken er inmiddels goed de weg. U kunt contact met mij opnemen en ik plan op korte termijn een afspraak met u in. Ik kom naar Haarlem om waar kan uw Witgoed te repareren.