Wasmachine reparatie

Ik ben Marko Kleijn de man achter KMD. Ik ben sinds 2001 actief in repareren van witgoed en het installeren van keukenapparatuur. Ik heb hierdoor veel kennis en ervaring en ben de partij om in te schakelen voor wasmachine reparatie. Ik hanteer scherpe voorrijkosten van EUR 40,- (dit is inclusief het eerste onderzoek) en probeer zo snel mogelijk bij u te zijn om uw wasmachine te repareren. U kunt mij tussen 8.00 uur en 20.00 uur bellen als u wasmachine stuk is. Om u een beeld te geven wat er stuk kan gaan aan uw wasmachine noem ik hieronder twee voorbeelden.

De wasmachine centrifugeert niet meer

Deze storing kan verschillende oorzaken hebben. Allereerst kan het zo zijn dat het filter verstopt zit of de afvoer. Wasmachine reparatie is dan niet echt nodig. Het schoonmaken van het filter en het ontstoppen van uw afvoer is iets wat u over het algemeen goed zelf kunt doen. U verwijdert de klep en ziet vaak een draaiknop waarachter u het filter vindt. Controleer of deze goed schoon is. Check hierbij ook het filterhuis probeer of de schoepen van de pomp rond kunnen draaien.Wasmachine reparatie plaatje

Als dit het niet is kan het nog de afvoer zijn. Controleer allereerst of de afvoerslag verstopt zit of wellicht dubbel geknakt is. Zo ja is wasmachine reparatie heel eenvoudig. Zo nee controleer dan de afvoer zelf. Check ook of de afvoerslang niet te diep in de afvoer zit. 10 tot 20 centimeter is meer dan genoeg.

Wat het ook kan zijn is dat de koolborstels versleten zijn. Dit is een complexere vorm van wasmachine reparatie. Hierbij is het echt verstandig om een specialist als KMD in te schakelen. De koolborstels zorgen ervoor dat de motor van de wasmachine kan draaien. Wat ik doe bij deze vorm van wasmachine reparatie is de koolborstel demonteren en vervolgens checken of deze nog lang genoeg zijn. Zijn ze versleten dan zijn ze gelukkig eenvoudig te vervangen en kan uw wasmachine over het algemeen voorlopig weer even mee.

Wasmachine reparatie en KMD

Ik ben een betrouwbare partij voor wasmachine reparatie. Ik beleef er plezier aan om uw wasmachine weer aan de gang te krijgen en zal er ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Mocht wasmachine reparatie echt niet meer mogelijk zijn dan heeft u de mogelijkheid om bij mij een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Als u dit doet dan halen we de voorrijkosten van de aanschafprijs af. Ik heb een mooi ingerichte showroom aan de Graftermeerstraat 49 S te Hoofddorp waar u diverse wasmachines kunt bewonderen en advies kunt inwinnen. Verstandig is dan wel om van te voren een afspraak te maken zodat ik tijd kan maken om u goed te adviseren.