Wasmachine kopen

Een wasmachine kopen is voor veel huishoudens een grote aankoop die niet vaak gedaan wordt. Door het grote aanbod is het soms lastig om te bepalen welke wasmachine geschikt is voor uw huishouden en waarom de ene wasmachine beter is als de andere. Bij KMD kunt u terecht voor advies op maat bij het kopen van een wasmachine. Om de keuze iets eenvoudiger te maken heb ik voor u een aantal punten op een rijtje gezet die belangrijk zijn bij het kopen van een wasmachine.

1.      Eigenschappen

Bij het kopen van een wasmachine is het belangrijk dat u let op de eigenschappen van het apparaat. Een belangrijke eigenschap is de capaciteit van de wasmachine. Bij KMD verkoop ik machines van 6, 7, 8 en 9 kg uitvoeringen. Uw gezinssituatie is bepalend in de capaciteitskeuze die u maakt. Bij de aankoop van een wasmachine moet u goed nadenken hoeveel kilo u per week wast. Een tweede eigenschap die belangrijk is het geluidsniveau. Weeg voor uzelf af of u het van belang vindt om een stille wasmachine te kopen.

2.      Energielabel

Naast dat een wasmachine een grote aankoop is, is het ook een aankoop die veel energie verbruikt. Het kopen van een zuinige wasmachine scheelt in de energiekosten. Er zijn veel verschillende energie labels voor de wasmachines. Op deze energie labels kunt u zien in welke energie-efficiëntieklasse de wasmachine valt en het energie- en waterverbruik per jaar. Uiteraard heb ik verschillende energie zuinige wasmachines in mijn assortiment. Ik vertel u daar graag meer over.

3.      Gebruikersgemak

Gebruikersgemak speelt een belangrijke rol bij een wasmachine kopen. De wasmachine die u uiteindelijk koopt moet eenvoudig te bedienen zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de deur lekker groot is en goed sluit. Tot slot moet u erop letten dat het bedieningspanel duidelijk te bedienen is voor u.

4.      Programma’s en opties

Het laatste punt waar u op moet letten bij een wasmachine kopen is aantal programma’s en de verschillende opties. Tegenwoordig hebben wasmachines veel verschillende wasprogramma’s en veel verschillende opties. Voor de consument is het soms lastig om te bepalen welke opties en programma’s er belangrijk zijn. U kunt bij mij terecht voor advies op maat en ik kan u helpen bij het kopen van een wasmachine.